Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

INTERIÉR A EXTERIÉR ŠKOLY

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 18. september 2022, 23:14
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Poľašková, Mgr. Iveta Rusnáková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 16-september-2022 23:11
Prechodová chodba medzi budovami

„ Skvelá práca dodá Vášmu životu vzrušenie a zmysel. Nesprávna práca Váš život vyčerpá.“

Jack Welch

Pravidelne, tak ako každý rok po letných prázdninách, oddýchnutí prichádzate do školy. Prinášate si so sebou množstvo zážitkov, o ktoré sa delíte so svojimi kamarátmi a učiteľmi. Počas štúdia Vás škola pripravuje do života a na Vaše budúce povolanie vo Vami vybraných odboroch.

Aj v tomto školskom roku vedenie školy pre Vás pripravilo a renovovalo viacero priestorov, v ktorých budete tráviť čas počas vyučovacích hodín a prestávok. Kompletnou rekonštrukciou prešla odborná učebňa č. 18, určená k výučbe ošetrovateľských techník a prvej pomoci.
Škola je pre Vás Vaším druhým domovom. Preto Vám prajeme, aby ste sa počas celého školského roka do školy nielen tešili, ale hlavne sa v nej cítili príjemne. O to sa môžete pričiniť aj Vy sami, ak si budete plniť zodpovedne úlohy týždenníkov a dodržiavať pravidlá školského poriadku.
Tešíme sa na spoluprácu.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft